top of page

Aydın Gayrimenkul Değerleme Hizmetlerimiz


Aydın, Türkiye’nin batısında ve Ege Bölgesinde yer almaktadır. Şehirde yer alan Büyük Menderes Nehri ve ovası oldukça bereketli topraklara sahiptir. Dolasıyla tarım açısından oldukça gelişmiştir.

Ege Denizine kıyısı olan Aydın, turizm açısında ülkemizin önemli noktalarından biridir. Yaz aylarında oldukça hareketli olmaktadır.

Türkiye’nin ilk demiryolu ve en uzun tüneli Aydın’da bulunmaktadır. Doğanın kültürle harmanladığı şehirde antik çağın kent ve tapınakları yer almaktadır.

Bölgeler

Aydın nüfusu 2019 yılı verilerine göre 1.110.972 kişidir. 7.943 km² yüzölçümüne sahip olan Aydın şehrinin; toplam 17 ilçesi bulunmaktadır. Bu ilçeler sırasıyla; #Bozdoğan, #Buharkent, #Çine, #Didim, #Efeler, #Germencik, #İncirliova, #Karacasu, #Karpuzlu, #Koçarlı, #Köşk, #Kuşadası, #Kuyucak, #Nazilli, #Söke, #Sultanhisar ve Yenipazar’dır.

Şehrin nüfus yoğunluğu #Söke, #Nazilli, #Efeler, ve #Kuşadası’nda bulunmaktadır.

Aydın nüfusu, son yıllarda düzenli olarak nüfus artışı göstermektedir. Son yıllarda konut fiyatlarıda ciddi seviyelerde artış göstermiştir.


Aydın Emlak Piyasası

Aydın yerli yatırımcıların olduğu kadar yabancı yatırımcılarında dikkatini çekmektedir. Aydın yabancı yatırımcılara en çok gayrimenkul satışının yapıldığı yedinci ilimizdir. Tarihi ve doğası ile turistik bir yapıya bürünen Aydın’da gayrimenkul talebi artan bir ivmeyle devam etmektedir. Özellikle Kuşadası ve Didim yabancı yatırımcılar tarafından fazlasıyla talep edilmektedir. Aydın Merkez’de imara açılmış olan Mimar Sinan, Girne ve Zeybek mahallelerinde devam eden projeler ile birlikte gayrimenkul piyasası hızlanmıştır.

Aydın Gayrimenkul Değerleme

Ekonomik olarak Aydın, turizm ve tarım alanında gelişmiş olup oldukça güçlü bir dinamizme sahiptir. Nüfusun yaklaşık olarak yarısı geçimini tarım sektöründen sağlamaktadır.

Bölgede toplam 4 adet organize sanayi bölgesi bulunmakla birlikte 325.000 kişiye istihdam sağlamaktadır. Bunun yanında mevcut turistik tesislere her geçen gün yenileri eklenmekte, ve bu tesislerle birlikte doluluk oranlarıda artış göstermektedir.


Bütün bu sebeplerden dolayıdır ki Aydın gayrimenkul piyasası her geçen dün değer kazanmakta yatırımcı açısından bakıldığında cazibesini arttırmaktadır. Dinamik bir piyasaya sahip olan #Aydın İlinde #Değerleme hizmeti almanın önemi biraz daha artmaktadır.


Şirketimiz #SPK ve #BDDK lisanslı olup, #Aydın Merkez ve tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

· Aydın #Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz

· Aydın Konut Değerleme ve Ekspertiz

· Aydın #Arsa Arazi #Değerleme ve Ekspertiz

· Aydın İnşaat Seviye Tespit Hizmetleri

· Aydın Gemi Değerleme ve Ekspertiz

· Aydın Fabrika Değerleme ve #Ekspertiz

· Aydın Makine ve Teçhizat Değerleme Ekspertiz

· Aydın #SGK Borç Taksitlendirme Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

· Aydın #Kentsel Dönüşüm Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

Detaylı bilgi için arayınız. 0 242 229 42 42

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page