top of page

Antalya Gayrimenkul Değerleme ve Ekpertiz Hizmetlerimiz

Turizmin başkenti olarak nitelendirebileceğimiz Antalya gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla dikkat çeken bir ilimiz. Antalya Turizm geliri bakımından Ülkemize çok şey katmakta, istihdam açısından bakıldığında ise bir çok insana ekmek kapısı olmaktadır. Bundan 25 yıl önce tam bir emekli şehri gözüyle bakılan Antalya günümüzde en fazla göç alan şehirlerimizdendir. Sahil bandının uzunluğu yatırım yapılabilirliğini fazlasıyla arttırmıştır. Antalya’ya yaşanan göç dalgası sadece iç göçle sınırlı olmayıp dış göçte almaktadır. Son yıllarda yabancı uyruklu kişilerinde Antalya’da yerleşik hayata geçtikleri bilinmektedir. Antalya, yabancı uyruklu kişilere yapılan gayrimenkul satışlarında büyük paya sahiptir. Alt yapı sorunlarını büyük oranda çözmüş olan Antalya sosyal aktivitesi yoğun beklenti içerisinde olan yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Sosyal aktivitesi yüksek, yumuşak iklimi, doğal güzellikleri ,sosyal donatı alanları, tarihi dokusu ve sunduğu büyükşehir imkanları ile Antalya artan oranda göç almaya devam etmekte ve büyümesi artan bir ivmeyle devam etmektedir.

Bölgeler

Sırasıyla Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı merkez ilçeleridir. Bu ilçeler nüfusun yoğunlaştığı bölgelerdir. Diğer ilçelere gelecek olursak Manavgat, Serik, Kemer, Alanya, Aksu, Kumluca, Kaş, Gazipaşa ve Demre turizm odaklı, Korkuteli, Elmalı, Akseki, Gündoğmuş ve İbradı ilçeleri ise yaz aylarında yayla turizmine ev sahipliği yapmaktadır.

Antalya Emlak Piyasası

Kepez ilçesi son yıllarda yaptığı atakla hızlı bir büyümeye sahne olmuş ilçelerimizdendir. Bu hızlı büyümeye karşın gayrimenkul fiyatları beklenen düzeye ulaşmamış olup genel itibariyle düşük gelir grubu alıcılara hitap etmektedir. Konyaaltı İlçesi dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı ile ün kazanmış genel itibariyle turizm yatırımlarıyla dikkat çeken ancak yerleşik halkında çok yoğun olduğu bir bölgedir. İlçenin coğrafi konumu dikkate alındığında sahile olan yakınlığı gerek turizm işletmelerinin gerekse lüks konutların, sitelerin varlığı ve çok hızlı yatırımcı bulabiliyor olması dikkat çekmektedir. Planlanan ve büyük oranda tamamlanan Boğaçayı Projesi ile Konyaaltı ilçesi gayrimenkul fiyatlarında ciddi artışlar görülmüştür. Yabancı yatırımcılarında odağında olan Konyaaltı yerli ve yabancı birçok kişiden talep görmekte, marka değerini her geçen gün bir kademe yukarı taşımaktadır. Muratpaşa ilçesi kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı bir bölgedir. Genel itibariyle Antalya’nın şehir merkezi diye tabir edilebilecek merkez ilçesidir. Nüfus ve ticaretin yoğun olduğu bir bölgedir. Özellikle Lara bölgesi gayrimenkul yatırımları açısından yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından talep görmektedir.

Antalya Gayrimenkul Değerleme

Antalya bölge olarak Turizm yatırımlarının yoğun olmasından dolayı konut değerlemesinden hemen sonra otel değerlemesi ve turistik tesislerin değerlemesi yoğunluk göstermektedir. Şehrin sürekli değişen dokusu ile farklılık gösteren gayrimenkul değerlerin takip edilmesi ve güncel gayrimenkul fiyatlarının tespitinde zorluk yaşanmaktadır. Yabancı yatırımcıların ilgi odağı olan Antalya Gayrimenkul fiyatlarının artan bir ivmeyle devamı ön görülmektedir.

Şirketimiz SPK ve BDDK lisanslı olup, Antalya Merkez ve tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

  • Antalya Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz

  • Antalya Konut Değerleme ve Ekspertiz

  • Antalya Arsa Arazi Değerleme ve Ekspertiz

  • Antalya İnşaat Seviye Tespit Hizmetleri

  • Antalya Gemi Değerleme ve Ekspertiz

  • Antalya Fabrika Değerleme ve Ekspertiz

  • Antalya Makine ve Teçhizat Değerleme Ekspertiz

  • Antalya SGK Borç Taksitlendirme Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

  • Antalya Kentsel Dönüşüm Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

Detaylı bilgi için arayınız. 0 242 229 42 42

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page