top of page

Amasya Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz Hizmetlerimiz



Amasya konumlandığı coğrafyada binlerce yıldır çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tarihe tanıklık etmiş, her Türk evladının görmesi gereken bir şehrimizdir. Yeşilırmak Vadisinde konumlanan Amasya binlerce yıllık tarihinin gizemini şehir dokusunda hala yansıtmaktadır. Tarihte olduğu gibi günümüzde de ticaret yollarının üzerinde olması Amasya’ya çok büyük avantaj sağlamaktadır.

Bölgeler

Amasya nüfusu 2019 yılı verilerine göre 337.508 kişidir. 5.702 km² yüzölçümüne sahip olan Amasya; Göynücek, Gümüşhacıköy, Hamamözü, Merkez, Merzifon, Suluova ve Taşova olmak üzere toplam 7 ilçesi bulunmaktadır. Şehrin nüfus yoğunluğu Amasya İl Merkezinde toplanmıştır. Merzifon ve Suluova ise diğer ilçelere göre nüfus yoğunluğu daha fazladır.

Amasya Emlak Piyasası

Amasya şehirleşmeye yatkın bir seyir izlemektedir. Şehrin büyüyen yapısı Amasya’da ki konut ihtiyacını arttırmaktadır. Amasya’da kurulu Amasya Kömür fabrikası ve Şeker Fabrikası ile Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren ülke istihdamına katkısı olan bir şehrimizdir. Bunun yanında ilk besi organize sanayii bölgesi olması da Amasya’ya değer katmaktadır. Elması ve kirazıyla ünlü Amasya aynı zamanda tarımda da önde gelen şehirlerimizdendir. İhracat kalemleri incelendiğinde kiraz, soğan ve yaş maya öne çıkmaktadır.

Tarımsal üretimde son yıllarda yakalanan ivme, turizm konusunda ki atak ve yenilenebilir enerji faaliyetlerinin hız kazanması ile birlikte şehir giderek büyümektedir. Bütün bu gelişmeler doğrultusunda şehrin dokusunun bozulması beklenirken Amasya tam tersi bir hareket yaparak Şehrin tarihi dokusunu korumuştur. Değerine değer katan Amasya her geçen gün kendisine yatırımcı çekmektedir.

Şirketimiz SPK ve BDDK lisanslı olup, Amasya Merkez ve tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

  • Amasya Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz

  • Amasya Konut Değerleme ve Ekspertiz

  • Amasya Arsa Arazi Değerleme ve Ekspertiz

  • Amasya İnşaat Seviye Tespit Hizmetleri

  • Amasya Gemi Değerleme ve Ekspertiz

  • Amasya Fabrika Değerleme ve Ekspertiz

  • Amasya Makine ve Teçhizat Değerleme Ekspertiz

  • Amasya SGK Borç Taksitlendirme Gayrimenkul Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

  • Amasya Kentsel Dönüşüm Değerleme ve Ekspertiz Hizmetleri

Detaylı bilgi için arayınız. 0 242 229 42 42

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page